Cunoaște echipa

Totuși, oricât de bine și-ar face cineva treaba, noi credem că rezultatele nu pot fi desăvârșite decât dacă sunt comunicate eficient către destinatar.

01. Oamenii

Imaginile spun o poveste, transmit un sentiment, oferă un mesaj vizitatorului site-ului tău iar noi avem un om dedicat fiecărui ascpect care e important pentru ține. Împreună suntem o echipa talentată de proiectanți, designeri, conținut creativ și de SEO, pasionați de ceea ce fac. Suntem atenți la calitatea muncii noastre de creație și evoluăm natural cu fiecare proiect nou.

02. Rezultatele

Mixăm know how-ul, experiența și imaginația pentru a crea cel mai relevant conținut personalizat pentru brand-ul tău. Ne asigurăm că mesajul pe care vrei să îl transmiți ajunge la publicul tău într-o versiune suficient de creativă și suficient de comercială, astfel încât utilizatorul platformei tale să poată deveni client. Rămânem alături de tine cu consultanță și mentenanță și după ce finalizăm proiectul.

03. Modul de lucru

Indiferent de device-ul de pe care e accesat, funcțiile pe care le prezintă modulul și nivelul de interactivitate ne ocupăm ca site-ul tău să arate impecabil, atât că interfață, cât și funcționalitate. Ne asigurăm de la început că îți înțelegem nevoile, îți cunoaștem publicul și îți cerem feedback conform agreement-ului pe parcursul proiectului. Stabilim un deadline și îți livrăm la timp.

Ioan Cedica

Founder / Space Developer

Mihai Dumitrascu

Senior Frontend Developer

Vlad Protopopescu

DevOps & Back End Developer

Andrei Dumitrașcu

Senior Full Stack Developer

Radu Niculae

SEO Specialist

Alexandra Puescu

Social Media Specialist

Poziții deschise

Suntem mereu în căutarea unor noi oameni talentați, așa că nu ezitați să ne contactați.

Dorești să te alături echipei