MISIUNEA NOASTRA ESTE DE A VALORIFICA CREATIVITATEA INTR-O SOLUTIE VIABILA

AJAXMASTERS reuneste o echipa de specialisti in retete online. Serviciile noastre au la baza experienta si pasiune pentru ceea ce facem. AjaxMasters nu creaza site-uri si continut, ci experiente pentru utilizatorii care ajung pe site-ul brand-ului tau.

In acest scop, vrem ca relatia cu tine sa mearga mai departe de ideea de simpla colaborare: tu dai banii, iar noi executam. Vrem sa te cunoastem, sa iti intelegem business-ul si sa transmitem publicului tau un mesaj coerent, asa cum ti-l imaginezi, modelat cu talent si expertiza componentei de marketing de catre specialistii AjaxMasters.

la AjaxMasters este despre implicare

Ce ne deosebeste

Totusi, oricat de bine si-ar face cineva treaba, noi credem ca rezultatele nu pot fi desavarsite decat daca sunt comunicate eficient catre destinatar. AjaxMasters creeaza pentru tine, dar cu gandul la clientul tau.

Oamenii

Imaginile spun o poveste, transmit un sentiment, ofera un mesaj vizitatorului site-ului tau.

Iar AjaxMasters are un om dedicat fiecarui ascpect care e important pentru tine. Impreuna suntem o echipa talentata (si modesta) de proiectanti, designeri, continut creativ si de SEO, pasionati de ceea ce fac. Suntem atenti la calitatea muncii noastre de creatie si evoluam natural cu fiecare proiect nou.

Rezultatele

Mixam know how-ul, experienta si imaginatia pentru a crea cel mai relevant continut personalizat pentru brand-ul tau.

Ne asiguram ca mesajul pe care vrei sa il transmiti ajunge la publicul tau intr-o versiune suficient de creativa si suficient de comerciala, astfel incat utilizatorul platformei tale sa poata deveni client. Ramanem alaturi de tine cu consultanta si mentenanta si dupa ce finalizam proiectul.

Modul de lucru

Indiferent de device-ul de pe care e accesat, functiile pe care le prezinta modulul si nivelul de interactivitate ...

… ne ocupam ca site-ul tau sa arate impecabil, atat ca interfata, cat si in admin. Ne asiguram de la inceput ca iti intelegem nevoile, iti cunoastem publicul si iti cerem feedback conform agreement-ului pe parcursul proiectului. Stabilim un deadline si iti livram la timp.

PESTE

0
Clienti multumiti
0
Cani de cafea
0
Ore dezvoltare

Fa cunostinta cu echipa

Ioan Cedica
Ioan CedicaSpace Developer
Mihai Dumitrascu
Mihai DumitrascuFrontend Developer
Oana Stoica
Oana StoicaAccount Manager
Radu Niculae
Radu NiculaeSEO Specialist
Alexandra Puescu
Alexandra PuescuSocial Media Specialist
Alexandru Protopopescu
Alexandru ProtopopescuDevOps & Back End Developer

Suntem aici pentru a va ajuta sa va lansati afacerea!

Prin idei creative, inovare si determinare

Hai sa incepem!