De ce? Pentru ca prima impresie conteaza!

In timp ce strategia, obiectivele si serviciile pe care brandul tau le ofera sunt cele mai importante pentru tine, esti constient ca si incadrarea lor estetica le recomanda in fata clientului.

O interfata asa-zisa prietenoasa trebuie sa fie simpla, dar reprezentativa pentru brand. Aceasta combinatie va face experienta utilizatorului cat mai placuta pentru el si cat mai apropiata de o conversie pentru tine. Designul platformei tale web trebuie sa transmita, in primul rand, incredere si actualitate.

Asigura-te ca site-ul tau se vede bine de pe orice gadget!

Desktop sau mobile? Stiai ca 34% dintre romanii care cumpara online finalizeaza comanda de pe un dispozitiv mobil? Nu iti permiti ca site-ul tau sa nu fie optimizat si pentru telefon. Strategia departamentului web design AjaxMasters urmareste, alaturi de creatie, si fiecare componenta de marketing.

Avand la baza parcursul cat mai accesibil al utilizatorului pe site, designul propus de noi este suficient de flexibil pentru a putea fi adaptat la nevoile de schimbare ale comportamentului publicului tau. Site-ul este predat cu optimizari care  sa permita interactiunea rapida si interconectivitatea cu alte retele si canale de comunicare complementare, in acord cu nevoile brandului tau.

Sa-i dam drumul!

Spune-ne ce iti doresti de la site-ul tau, lasa-ne sa iti prezentam si parerea noastra bazata pe experienta si haide sa incepem lucrul!

Alte servicii

Digital Strategy

Web development

SEO | Digital Marketing

Mobile

UI/UX Design

Suntem aici pentru a va ajuta sa va lansati afacerea!

Prin idei creative, inovare si determinare

Hai sa incepem!