Ai nevoie de o strategie digitala clara?

Internetul a devenit atat de important pentru fiecare dintre noi, incat nici nu ne putem imagina cum ar fi fara el. Ba chiar nici nu ne amintim prea des cum era inainte de era internetului. Orice organizatie care ajunge sa constientizeze amploarea acestui fenomen se va gandi ca este absolut important sa fie prezenta in online. Dar care este pozitia ei digitala? Cum ajunge un brand sa descopere ce parghii de comunicare online i se potrivesc mai bine ca sa ajunga la publicul-tinta? Care este modul in care componenta digitala poate suplini restul eforturilor pentru a atinge cele mai bune rezultate?

Raspunsurile vin cand o echipa de experti in online analizeaza scopurile business-ului tau si iti gandesc o strategie personalizata pentru ca impreuna sa obtineti rezultatele pe care ti le doresti.

O abordare structurata

Abordarea pe care o practica AjaxMasters are la baza intelegerea viziunii de ansamblu a afacerii clientului, pornind de fiecare data de la publicul lui tinta. Strategia noastra este construita in jurul a 4 criterii de la care nu ne abatem:

  1. continut de calitate
  2. nevoile clientului final
  3. scopurile afacerii
  4. exploatarea resurselor potrivite

Primul pas este intotdeauna sa definim avatarul clientului tau (profilul clientului ideal), traseul lui pe site-ul tau, tipul de platforma potrivita modelului de business pe care il manageriezi. Dupa ce identificam acesti indici, urmatorul pas este de a spori interesul si engagementul vizitatorului pe site, pentru a-l aduce cat mai aproape de a lua decizia sa cumpere. Cum? Creand si implementand un call to action potrivit, personalizat. Cu alte cuvinte, traducem mesajul brandului tau pe limba clientului, folosind cel mai modern, rapid si ieftin canal de comunicare – internetul. Astfel, experienta cumparatorului pe site va fi cat mai placuta si mai motivanta.

Procesul strategiei AjaxMasters

  • Definim obiectivele brand-ului tau analizand nevoile (awareness, vanzare etc) pe care le ai si ce vrei sa transmiti publiclui tau
  • Stabilim interesele si profilul clientului tau prin cercetarea comportamentului sau pe site
  • Analizam continutul si structura site-ului pentru a optimiza interactivitatea
  • Identificam traseul utilizatorului pe site-ul tau
  • Imbunatatim experienta utilizatorului la contactul cu site-ul si serviciile/produsele tale
  • Impulsionam vanzarea

Pe scurt, scopul AjaxMasters este acela de a dezvolta strategii digitale si cele mai bune practici si abordari pentru tine, care au ca destinatie o experienta imbunatatita a clientilor tai on-line.

Alte servicii

Web Design

Web development

SEO | Digital Marketing

Mobile

UI/UX Design

Suntem aici pentru a va ajuta sa va lansati afacerea!

Prin idei creative, inovare si determinare

Hai sa incepem!