Mereu online. Mereu conectat.

Smartphone-ul si tableta au devenit mainstream pentru aproape toata lumea, deci si pentru clientii tai. Din ce in ce mai multa lume se conecteaza in peste 50% din timp pe internet de pe un device mobil. Astfel, gadget-urile portabile devin cele mai practice, iar publicul tau se asteapta sa te poata gasi usor si la o calitate buna si pe mobil.

Cum sa devii parte din aceasta lume?

Probabil ai auzit despre notiunea de design responsive. Se refera la constructia sau adaptarea unui site prin intermediul unor principii de proiectare centrate pe utilizator. Vorbim despre o singura versiune a continutului adaptata la dispozitivele mobile. Odata implementata, le va permite oamenilor sa interactioneze oricand cu site-ul tau. De pe drum sau printer task-urile de la birou, oricine va putea vedea de pe telefon sau tableta tot ce e nou pe site-ul tau, va putea lasa feedback si, desigur, comanda online.

Cu ajutorul unor machete, grile si imagini experienta utilizatorului devine independenta, dar coerenta si consecventa cu sistemul de operare al dispozitivului. Cum? Prin redimensionare au loc schimbari de continut perfecte astfel incat site-ul sa poata „raspunde“ la dimensiunile ecranului pe care clientul il are in maini.

„Mobile friendly“ este mantra noastra

Specialistii AjaxMasters creaza cu viziune. Anticipand orientarea publicului spre dispozitivele mobile, toate proiectele noastre din ultimii ani au fost dezvoltate cu adaptare pentru device-urile portabile.

Prin optimizarea design-ului si continutul site-ului tau (fie el text, imagine, audio sau video) intelegem o experienta mult imbunatatita a utilizatorului. Mai concret, indiferent de ecranul pe care il are in fata, desktop sau mobil, el nu trebuie sa simta vreun discomfort de accesare online a informatiilor.

E timpul sa fii mobile!

Contactul clientilor tai este in prezent legat de un desktop? Daca da, s-ar putea sa pierzi legatura cu o mare parte din public. Probabil concurenta ta deja a facu-o. Nu iti permiti sa nu treci la nivelul urmator! Contacteaza acum expertii AjaxMasters si lasa-ne sa te aducem aproape de publicul tau care are nevoie de si mai multa interactivitate!

Alte servicii

Digital Strategy

Web Design

Web development

SEO | Digital Marketing

UI/UX Design

Suntem aici pentru a va ajuta sa va lansati afacerea!

Prin idei creative, inovare si determinare

Hai sa incepem!