Mereu conectat pentru clienții tăi.

Mobile

a Mereu online. Mereu conectat.

Smartphone-ul și tableta au devenit mainstream pentru aproape toată lumea, deci și pentru clienții tăi. Din ce în ce mai multă lume se conectează în peste 50% din timp pe internet de pe un device mobil. Astfel, gadget-urile portabile devin cele mai practice, iar publicul tău se așteaptă să te poată găsi ușor și la o calitate bună și pe mobil.

s Cum să devii parte din această lume?

Probabil ai auzit despre noțiunea de design responsive. Se referă la construcția sau adaptarea unui site prin intermediul unor principii de proiectare centrate pe utilizator. Vorbim despre o singură versiune a conținutului adaptată la dispozitivele mobile. Odată implementată, le va permite oamenilor să interacționeze oricând cu site-ul tău. De pe drum sau printre task-urile de la birou, oricine va putea vedea de pe telefon sau tabletă tot ce e nou pe site-ul tău, va putea lasă feedback și, desigur, comanda online.

Cu ajutorul unor machete, grile și imagini experiența utilizatorului devine independentă, dar coerentă și consecventă cu sistemul de operare al dispozitivului. Cum? Prin redimensionare au loc schimbări de conținut perfecte astfel încât site-ul să poată „răspunde“ la dimensiunile ecranului pe care clientul îl are în mâini.

u „Mobile friendly“ este mantra noastră

Specialiștii AjaxMasters crează cu viziune. Anticipând orientarea publicului spre dispozitivele mobile, toate proiectele noastre din ultimii ani au fost dezvoltate cu adaptare pentru device-urile portabile. Prin optimizarea design-ului și conținutul site-ului tău (fie el text, imagine, audio sau video) înțelegem o experiență mult îmbunătățită a utilizatorului. Mai concret, indiferent de ecranul pe care îl are în față, desktop sau mobil, el nu trebuie să simtă vreun discomfort de accesare online a informațiilor.

E timpul să fii mobile!

Contactul clienților tăi este în prezent legat de un desktop? Dacă da, s-ar putea să pierzi legătură cu o mare parte din public. Probabil concurență ta deja a făcu-o. Nu îți permiți să nu treci la nivelul următor! Contactează acum experții AjaxMasters și lasă-ne să te aducem aproape de publicul tău care are nevoie de și mai multă interactivitate!

Alte servicii