Ce inseamna, concret, SEO

Search Engine Optimization – este pozitia pe care o are un site pe internet si intaietatea cu care acesta este afisat utilizatorului care cauta o informatie.

Cand vrei sa comanzi `pizza non-stop`, primele site-uri care iti apar in pagina, pe Google au un SEO bun.  Continutul lor este reprezentativ, lucru care le face usor de gasit si de indexat de catre motoarele de cautare. Cei care sunt sus in rezultatele cautarilor au cele mai mari sanse ca utilizatorul sa ajunga pe site si sa cumpere, fie ca vorbim despre produse sau servicii. Acesta este motivul pentru care si tu vrei sa ai un site optimizat.

Usor de zis, greu de facut. E necesara pregatirea site-ului inainte de lansare (iar noi te putem ajuta cu asta), rabdare si intretinerea rezultatelor obtinute (te putem consilia si iti oferim o serie de bune practici pentru mentinerea rezultatelor). Daca ai deja un site si vrei sa il ridici cat mai mult pe Google, de asemenea specialistii AjaxMasters te pot ajuta.

Asadar, nu e suficient sa fii o prezenta interesanta pe internet, ci trebuie sa fii si printre primii pe care publicul tau tinta ii vede. Pentru ca de fiecare data avem in atentie obiectivele tale de business si asteptarile, adica nevoile clientului tau, exista mai multe strategii de marketing online pe care le poti lua in considerare:

Search Engine Marketing (SEM)

Vorbim despre ads-urile platite. Poti „cumpara“, anunturile de pe un SERP pentru termenii de cautare desemnati. Te putem ajuta cu o revizuire aprofundata a obiectivelor de marketing online, definirea publicului-tinta, stabilirea continutului relevant si analiza concurentei pentru a concepe o campanie optima SEM.

Automatizare de Marketing si CRM

Un sistem de management al relatiilor cu clientii (CRM) iti poate ajuta echipa de marketing sa transmita mai usor echipei tale de vanzari perspectivele asupra publicului-tinta. De exemplu, exista solutii CRM care te pot ajuta la captarea si stocarea de informatii despre potentialii clienti sau sa urmaresti interactiunile organizatiei tale cu clientii. Cel mai la indemana sistem este cel de newsletter. Poti trimite email-uri automate pentru a informa periodic publicul si a-l pune la curent cu noutatile brandului tau. Astfel vei putea genera aparitia unei nevoi, interes pentru oferta pe care o prezinti si conversii.

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn – si lista ramane deschisa intotdeauna noilor retele de socializare care prind rapid la public. Fiecare are specificul ei si care beneficiaza in proportii variabile de interes in Romania. Prezenta in peisajul social media necesita o planificare si o monitorizare atenta. Dar rezultatele pentru pentru o activitate inteligenta si atractiva in sfera sociala online poate fi profund avantajoasa. Iti putem arata cum.

Cum arata site-ul perfect in 3 pasi? Usor de gasit > dezirabil > profitabil

Pentru a le atinge pe toate trei totul incepe cu o discutie si o colaborare stransa, pentru a-ti putea intelege obiectivele. Asadar, contacteaza echipa AjaxMasters daca esti pregatit sa scoti din platforma ta ce e mai bun si esti gata sa vezi cat de inteligent poate sa lucreze internetul pentru tine! Generic – marketing online.

Alte servicii

Digital Strategy

Web Design

Web development

Mobile

UI/UX Design

Suntem aici pentru a va ajuta sa va lansati afacerea!

Prin idei creative, inovare si determinare

Hai sa incepem!