Optimizare pentru motoarele de căutare.

SEO | Digital Marketing

a Ce înseamnă, concret, SEO

Search Engine Optimization – este poziția pe care o are un site pe internet și întâietatea cu care acesta este afișat utilizatorului care caută o informație.

Când vrei să comanzi `pizza non-stop`, primele site-uri care îți apar în pagină, pe Google au un SEO bun. Conținutul lor este reprezentativ, lucru care le face ușor de găsit și de indexat de către motoarele de căutare. Cei care sunt sus în rezultatele căutărilor au cele mai mari șanse că utilizatorul să ajungă pe site și să cumpere, fie că vorbim despre produse sau servicii. Acesta este motivul pentru care și tu vrei să ai un site optimizat.

Ușor de zis, greu de făcut. E necesară pregătirea site-ului înainte de lansare (iar noi te putem ajuta cu asta), răbdare și întreținerea rezultatelor obținute (te putem consilia și îți oferim o serie de bune practici pentru menținerea rezultatelor). Dacă ai deja un site și vrei să îl ridici cât mai mult pe Google, de asemenea specialiștii AjaxMasters te pot ajută.

Așadar, nu e suficient să fii o prezența interesantă pe internet, ci trebuie să fii și printre primii pe care publicul tău țintă îi vede. Pentru că de fiecare dată avem în atenție obiectivele tale de business și așteptările, adică nevoile clientului tău, există mai multe strategii de marketing online pe care le poți lua în considerare:

Search Engine Marketing (SEM)

Vorbim despre ads-urile plătite. Poți „cumpără“, anunțurile de pe un SERP pentru termenii de căutare desemnați. Te putem ajută cu o revizuire aprofundată a obiectivelor de marketing online, definirea publicului-țintă, stabilirea conținutului relevant și analiză concurenței pentru a concepe o campanie optimă SEM.

Automatizare de Marketing și CRM

Un sistem de management al relațiilor cu clienții (CRM) îți poate ajuta echipa de marketing să transmită mai ușor echipei tale de vânzări perspectivele asupra publicului-țintă. De exemplu, există soluții CRM care te pot ajută la captarea și stocarea de informații despre potențialii clienți sau să urmărești interacțiunile organizației tale cu clienții. Cel mai la îndemână sistem este cel de newsletter. Poți trimite email-uri automate pentru a informa periodic publicul și a-l pune la curent cu noutățile brandului tău. Astfel vei putea genera apariția unei nevoi, interes pentru oferta pe care o prezinți și conversii.

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn – și lista rămâne deschisă întotdeauna noilor rețele de socializare care prind rapid la public. Fiecare are specificul ei și beneficiază în proporții variabile de interes în România. Prezența în peisajul social media necesită o planificare și o monitorizare atentă. Dar rezultatele pentru pentru o activitate inteligentă și atractivă în sfera socială online poate fi profund avantajoasă. Îți putem arată cum.

Cum arată site-ul perfect în 3 pași? Ușor de găsit > dezirabil > profitabil

Pentru a le atinge pe toate trei totul începe cu o discuție și o colaborare strânsă, pentru a-ți putea înțelege obiectivele. Așadar, contactează echipa AjaxMasters dacă ești pregătit să scoți din platforma ta ce e mai bun și ești gata să vezi cât de inteligent poate să lucreze internetul pentru tine!

Alte servicii