Un plan de marketing digital este cheia pentru brand-ul tau in online.

Strategia Digitală

a Ai nevoie de o strategie digitală clară?

Internetul a devenit atât de important pentru fiecare dintre noi, încât nici nu ne putem imagina cum ar fi fără el. Ba chiar nici nu ne amintim prea des cum era înainte de era internetului. Orice organizație care ajunge să conștientizeze amploarea acestui fenomen se va gândi că este absolut important să fie prezentă în online. Dar care este poziția ei digitală? Cum ajunge un brand să descopere ce pârghii de comunicare online i se potrivesc mai bine că să ajungă la publicul-țintă? Care este modul în care componenta digitală poate suplini restul eforturilor pentru a atinge cele mai bune rezultate? Răspunsurile vin când o echipa de experți în online analizează scopurile business-ului tău și îți gândesc o strategie personalizată pentru că împreună să obțineți rezultatele pe care ți le dorești.

s O abordare structurată

Abordarea pe care o practică AjaxMasters are la baza înțelegerea viziunii de ansamblu a afacerii clientului, pornind de fiecare dată de la publicul lui țintă. Strategia noastră este construită în jurul a 4 criterii de la care nu ne abatem:

  1. conținut de calitate
  2. nevoile clientului final
  3. scopurile afacerii
  4. exploatarea resurselor potrivite

Primul pas este întotdeauna să definim avatarul clientului tău (profilul clientului ideal), traseul lui pe site-ul tău, tipul de platforma potrivită modelului de business pe care îl manageriezi. După ce identificăm acești indici, următorul pas este de a spori interesul și engagementul vizitatorului pe site, pentru a-l aduce cât mai aproape de a lua decizia să cumpere. Cum? Creând și implementând un call to action potrivit, personalizat. Cu alte cuvinte, traducem mesajul brandului tău pe limba clientului, folosind cel mai modern, rapid și ieftin canal de comunicare – internetul. Astfel, experiență cumpărătorului pe site va fi cât mai plăcută și mai motivantă.

u Procesul strategiei noastre

  • Definim obiectivele brand-ului tău analizând nevoile (awareness, vânzare etc) pe care le ai și ce vrei să transmiți publiclui tău
  • Stabilim interesele și profilul clientului tău prin cercetarea comportamentului sau pe site
  • Analizăm conținutul și structura site-ului pentru a optimiza interactivitatea
  • Identificăm traseul utilizatorului pe site-ul tău
  • Îmbunătățim experiență utilizatorului la contactul cu site-ul și serviciile/produsele tale
  • Impulsionam vânzarea

Pe scurt, scopul AjaxMasters este acela de a dezvolta strategii digitale și cele mai bune practici și abordări pentru tine, care au că destinație o experiență îmbunătățită a clienților tăi on-line.

Alte servicii