User Experience/User Interface

UI/UX Design

a UX (User Experience) versus UI (User Interface)

Steave Krug a scris acum câțiva ani una dintre „bibliile” care au ca subiect principal experiență clientului în online. În „Don’t make me think”, sfatul nr 1 este indicat din titlu: nu-i da de gândit în plus utilizatorului!

Alege simplitatea. Este vorba despre câștigarea interesului clientului tău oferindu-i o experiență cât mai prietenoasă pe site. Interacțiunea lui cu platform ta trebuie să fie intuitivă. Există studii care anticipează traseul unui utilizator pe un site. Piață te obligă să ai un site cât mai profi. Vorbim despre o navigare facilă, o arhitectură a informațiilor coerentă, opțiuni vizuale clare sau despre căi logice pentru finalizarea scopului, informare sau comandă.

Un web design atrăgător și interfața afișată utilizatorului (UI) pot conduce userii acolo unde își doresc. Venind cu un design UX, care se adresează nevoilor unui public cât mai larg – indiferent de dispozitiv sau platforma sau de ora din zi – necesită un ingredient esențial: simplitate.

s Dar simplu poate fi greu

De aceea, efectuăm teste extinse de utilizator pentru a defini nevoile unui client. Ne concentrăm pe mecanismele de navigare preferate de utilizatori (folosind wireframes interactive, printre alte instrumente de proiectare UX) pentru a stabili ce traseu are majoritatea și cum își doresc să fie experiență pe un site.

Producerea unei interfețe definitive care plasează utilizatorii în centrul fiecărui web design și a unei dezvoltări web, prin urmare, este o decizie care ar putea necesita o combinație permanentă de:

  • Observații privind site-ul
  • Prototipuri de dezvoltare
  • Sesiuni Eye-tracking
  • Google Analytics
  • Testare, optimizare, repetare

u În proiectare, focusul este pe utilizatori!

Contactează-ne și spune-ne cum ți-ai dori să arate site-ul tău. De acolo ne ocupăm noi.

Alte servicii