Prima impresie contează

Web Design

a De ce? Pentru că prima impresie contează!

În timp ce strategia, obiectivele și serviciile pe care brandul tău le oferă sunt cele mai importante pentru tine, ești conștient că și încadrarea lor estetică le recomandă în față clientului.

O interfață așa-zis prietenoasă trebuie să fie simplă, dar reprezentativă pentru brand. Această combinație va face experiență utilizatorului cât mai plăcută pentru el și cât mai apropiată de o conversie pentru tine. Designul platformei tale web trebuie să transmită, în primul rând, încredere și actualitate.

s Asigură-te că site-ul tău se vede bine de pe orice gadget!

Desktop sau mobile? Știai că peste 60% dintre românii care cumpără online finalizează comanda de pe un dispozitiv mobil? Nu îți permiți că site-ul tău să nu fie optimizat și pentru telefon. Strategia departamentului web design AjaxMasters urmărește, alături de creație, și fiecare componentă de marketing. Având la baza parcursul cât mai accesibil al utilizatorului pe site, designul propus de noi este suficient de flexibil pentru a putea fi adaptat la nevoile de schimbare ale comportamentului publicului tău. Site-ul este predat cu optimizări care să permită interacțiunea rapidă și interconectivitatea cu alte rețele și canale de comunicare complementare, în acord cu nevoile brandului tău.

u Să-i dăm drumul!

Spune-ne ce îți dorești de la site-ul tău, lasă-ne să îți prezentăm și părerea noastră bazată pe experiență și haide să începem lucrul!

Alte servicii