Construim site-uri care funcționează, într-adevăr funcționează.

Web Development

a Credibil, Accesibil, Navigabil

Plecând, ca de fiecare dată, de la ideea de experiență plăcută a utilizatorului final, am recrutat în echipa AjaxMasters dezvoltatori web talentați. Împreună, atenția la client și dedicarea sunt, în opinia noastră, ingredientele de bază în realizarea unui site nu doar funcțional, și cu adevărat eficient. Munca programatorilor noștri generează reale experiențe digitale pentru publicul tău.

s Manangemant simplu al conținutului (CMS)

Lucrăm cu platforme ușor de administrat, astfel încât tu eșți sigur că poți posta singur conținut pe site-ul tău. Asta te ajută să economisești resurse.

AjaxMaster asigura un CSM gratuit, pentru că, în afară de costurile de programare, nu există taxe pentru licențe, de exemplu. Doar cu acces la codul de baza, dezvoltatorii noștri web personalizează CMS-ul pentru a se asigura că site-ul arată cum ți-ai dorit și funcționează în conformitate cu resursele disponibile, obiectivele de afaceri și așteptările utilizatorului.

u Să-i dăm drumul!

Spune-ne ce îți dorești de la site-ul tău, lasă-ne să îți prezentăm și părerea noastră bazată pe experiență și haide să începem lucrul!

Alte servicii